Wereldbol
referenties-imgnljpg

Rob van Dijk

Directeur Selles & van Dijk Experts

Toen onze IT beheerder ermee ophield zijn wij op zoek gegaan naar een andere leverancier. Ons werd uServ geadviseerd, een informele, meedenkende organisatie met enorm veel kennis van ICT systemen. Geen gewone leverancier, werd erbij gezegd, maar een partner.

En die omschrijving klopt helemaal. Van het één kwam het ander. Wij zijn een geaccrediteerd schade-expertisebureau en wilden heel graag een eigen schadesoftware systeem. Een systeem waarmee je de workflow kunt managen, waar je offertes en facturen mee kan maken, waar gemakkelijk diverse soorten rapportages uit konden rollen en waarmee fouten kunnen worden voorkomen. Standaardpakketten waren te duur, niet compleet en absoluut niet flexibel. Met het systeem dat uServ voor ons heeft ontwikkeld kunnen wij enorm veel tijd besparen, is eenduidige rapportage gewaarborgd en worden door de standaardisering fouten voorkomen. Het is een perfect controlemechanisme voor onze accreditatie.

Naast gemak voor onze backoffice en de financiële administratie, heeft het ook veel voordelen voor onze opdrachtgevers en medewerkers. De experts kunnen op locatie via een Ipad gegevens invoeren, waarna ze in één oogopslag kunnen zien welke documenten nodig zijn, welk type expert het werk mag doen en wanneer de afspraak ingepland wordt. Dat scheelt niet alleen tijd en veel administratieve handelingen, het voorkomt ook fouten. Met één druk op de knop rollen later ook de rapportages en facturen uit het systeem. Heel handig.

En waar ik persoonlijk heel blij van word: bij uServ begrijpen ze mij. Er wordt niet alleen van tevoren goed besproken wat ik wil, zij leven zich ook in in de materie, geven aan wat hun visie is op mijn wensen en vervolgens leveren zij snel dat wat ik nodig heb. En ook nog eens voor een normaal tarief. Dat is voor mij echt uServ.

Top