Wereldbol
softwaresolutions-webdevelopment-imgjpg

Icon_Web_Ontwikkeling Web Ontwikkeling

Uw online visite kaartje

Idee. Actie. Resultaat. Drie woorden die volgens ons precies vertellen hoe je als brand vrienden maakt. Natuurlijk is er iéts meer nodig om mensen te overtuigen en dat is activatie, onze passie, uw succes. Een website voor uw bedrijf is key, in de elektronische wereld waarin wij ons tegenwoordig bevinden.

Onze service

uServ ontwikkelt websites en is sinds begin 2012 actief met diverse Content Management Systemen. CMS gaat verder dan content. CMS gaat over experience. Anytime Anywhere toegang tot een unieke klantbeleving. Dat is wat klanten mogen verwachten. Wij beschikken over een klein team van professionals, ieder beschikt over zijn eigen specialiteit. Met dit vergevorderde team realiseren wij sinds het begin al complexe oplossingen.

Wat betekent dit voor u?

Wij helpen organisaties de customer experience in te richten, ons CMS platform doet de rest. Wij leveren een webapplicatie aan, zodat u eenvoudig documenten en gegevens op uw persoonlijke website kunt publiceren. Veel technische kennis heeft u hier niet voor nodig. Bekijk onder het kopje producten, een aantal van door ons gebouwde websites. 

 

Top