Wereldbol
softwaresolutions-softwaredevelopment-imgjpg-1

Icon_Software_Ontwikkelen Software Ontwikkeling

Bedrijfsprocessen optimaliseren door slim en doeltreffend te automatiseren

Met jarenlange ervaring in automatisering, is uServ gespecialiseerd in software development en het ontwikkelen van web gebaseerde toepassingen. Onze werknemers zijn jonge creatieve professionals, die naast een gespecialiseerde opleiding ook al een aantal jaren praktijkervaring hebben opgedaan. Wij plannen veel tijd in voor het brainstormen over innovatieve oplossingen. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Programmeren via het Agile Manifesto

Wij zijn een no nonsense bedrijf dat samen met u naar de gewenste oplossing toewerkt. Dat is onze stijl van softwareontwikkeling en automatisering. Wij houden projecten beheerbaar zodat u constant bewust bent waar we mee bezig zijn, en u zo kunt meedenken en meebeslissen. Communicatie met u is voor ons erg belangrijk. Onze werkwijze levert kwalitatief software op binnen een korte doorlooptijd.

Project management

Of het nu gaat om het ontwikkelen van software of een app, er is geen project wat succesvol wordt beheerd zonder een manager. Deze zorgt ervoor dat er een product wordt gerealiseerd wat aansluit op uw wensen. Of het nu gaat om de implementatie van een medisch dossier of het realiseren van een app, wij beschikken over professionals die zich snel weten in te leven in de materie. Deze kennis wordt vervolgens vertaalt naar vakkundige systemen. Professionals waarbij u als klant altijd terecht kunt. Professionals die uw taal spreken en met u mee denken. 

Top