Wereldbol
softwaresolutions-appdevelopment-imgjpg

Icon_App_Development Mobile App Development

Informatie en functionaliteit overal en altijd

Door de toenemende populariteit van de smartphone en tablet is ook de vraag naar applicaties voor dit platform toegenomen. Binnen uServ hebben we al een aantal jaar stevig geïnvesteerd in deze markt en kunnen we met trots zeggen dat we al aardig gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van native apps voor iOS, Android en Windows Phone, en hebben wij al meerdere bedrijf specifieke en algemene apps met groot succes ontwikkeld. Deze apps zijn te vinden onder producten.

De techniek achter de app

De apps worden allemaal met C# (C sharp) ontwikkeld. C# is een programmeertaal ontwikkeld voor het Windows platform. Onze gecertificeerde ontwikkelaars beschikken over zowel brede als diepgaande kennis in deze ontwikkelomgeving. 

Over deze kennis hoeft u niet te beschikken. Wij bouwen de app zo gebruiksvriendelijk mogelijk, zodat u er zelfstandig mee overweg kan zonder over technische kennis te hoeven beschikken. Uw persoonlijke app komen meestal met een webportaal, waarmee u zelf eenvoudig de app kunt beheren en instellingen kunt veranderen. 

De toekomst van beacons

Binnen uServ houden we ons altijd bezig met de meest recente technische ontwikkelingen en innovaties. Momenteel werken we hard aan de integratie van beacons binnen ons mobiel platform.

Een beacon is een radiotransmitter dat signalen uitzendt naar zijn omgeving via bluetooth. Smartphones kunnen notificaties van beacons ontvangen, bijvoorbeeld locatie gebaseerd, tot op een afstand van wel 70 meter.

Binnenkort volgt hier meer informatie over. 

Top