Wereldbol
softwaresolutions-docrunner-imgjpg-1

DocRunner

DocRunner voor modern outputmanagement

Het door ons zelf ontwikkelde modern outputmanagementsysteem DocRunner, helpt organisaties met het sneller, goedkoper en foutloos verwerken van de enorme stroom aan documenten. DocRunner is speciaal ontwikkeld voor organisaties die werken met veel en ingewikkeld samengestelde documenten zoals handleidingen, offertes, (verzekerings)polissen of uitgebreide rapportages. Organisaties die efficiënter willen werken en waar het maken van fouten zwaar weegt. Niet alleen omdat fouten maken het imago schaadt. Ook omdat het herstellen van fouten tijd kost. Veel tijd. Tijd die er vaak niet is. Met DocRunner is het mogelijk om handelingen die nu nog uren, of zelfs weken kosten, terug te brengen naar seconden. En nog foutloos ook.

Illustratie_DocRunner_Compose
Illustratie_DocRunner_Convert
Illustratie_DocRunner_Send

Compose, Convert and Send. So Simple. So DocRunner.

DocCenter voor betrouwbare opslag

Organisaties bewaren hun archief steeds langer. Soms omdat ze dat verplicht zijn vanuit wet- of regelgeving, soms omdat ze simpelweg de wens hebben om over bedrijfsinformatie uit het verleden te beschikken. De traditionele archiefsystemen nemen veel plaats in beslag. Daarom wordt er vaak gekozen voor opslag buiten de deur. Het terugvinden en bezorgen van de juiste documenten kost echter tijd. Documenten kunnen in de loop der jaren bovendien vervagen. En als er brand uitbreekt of bij waterschade gaat het volledige archief verloren, omdat er meestal geen kopieën gemaakt zijn.

Daarom biedt uServ een digitaal archief aan. Alle documenten worden door ons ingescand en blijven gegarandeerd 40 jaar intact. Met betrouwbare back-up, uiteraard. Zo wordt het zoeken naar documenten aanzienlijk vereenvoudigd en is er de zekerheid dat alle informatie na 40 jaar nog te lezen is.

Outputmanagement zoals het bedoeld is

Met DocRunner is het heel eenvoudig om ingewikkeld samengestelde documenten te maken, converteren, archiveren en distribueren in ieder gewenst output formaat. Dat is outputmanagement zoals het bedoeld is. Met de maximale keuze in output type. Van tevoren leggen we alle denkbare regels vast. Bepalen we hoe het document er uit moet zien, uit welke systemen het gehaald moet worden, hoe en naar wie het verzonden moet worden, hoe en waar het gearchiveerd moet worden, op welk papier, via welke printer of welk communicatiekanaal en op welk tijdstip. Modern output management vereenvoudigt de mogelijkheid om te personaliseren en maakt ook verzending via sms, e-mail of andere nieuwe media mogelijk. Zo kan ook uw organisatie sneller, goedkoper en foutloos werken.

Meer informatie over DocRunner: icon_datasheet DATA SHEET

10 redenen om vandaag nog te starten:

image_redenen

Ondersteunt de snelle verwerking van grote hoeveelheden documenten.

image_redenen

Levert forse tijd- en kostenbesparing op en zorgt snel voor hoge ROI (return on investment).

image_redenen

Archiveert en indexeert automatisch en kan bovendien in eigen omgevingen en op portals, zoals SharePoint en taperobots, publiceren.

image_redenen

Maakt gebruik van open architectuur en open documentformaten. Geen sprake van vendor locking. Optimale flexibiliteit dus.

image_redenen

Vraagt geen extra investeringen in dure hardware.

image_redenen

Vermindert de kans op fouten.

image_redenen

Kan Word documenten en spreadsheets in Excel genereren, zelfs met foto’s.

image_redenen

Biedt een unieke (post)verwerkingsfunctionaliteit (sorteren, bundelen, op afstand printen).

image_redenen

Garandeert uniformiteit in de documentenstroom en bewaakt de huisstijl.

image_redenen

Biedt de mogelijkheid om de output in verschillende bestandstypen weg te schrijven of te versturen.

Top