Wereldbol
softwaresolutions-imgnljpg

Icon_Oplossingen Maatwerk softwareoplossingen

Wij leveren strategische ondersteuning op het gebied van IT gerelateerde vraagstukken en zijn gespecialiseerd in software ontwikkeling en document beheer. Een echt Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring en succes op zowel de landelijke als de internationale markt. Bekijk gerust de vier gebieden van expertise die wij kunnen bieden:

Software Ontwikkeling

Applicaties maken het mogelijk

Met jarenlange ervaring in automatisering, is uServ gespecialiseerd in software development en het ontwikkelen van web gebaseerde toepassingen. Onze werknemers zijn enthousiaste, gedreven en creatieve professionals, die naast een gespecialiseerde opleiding ook jarenlange praktijkervaring hebben. Wij plannen veel tijd in voor het brainstormen over innovatieve oplossingen. Zo kunnen wij iedereen optimaal van dienst zijn.

LEES MEER

Web Ontwikkeling

Jouw online visitekaartje

Idee! Actie! Resultaat!
Drie woorden die volgens ons precies vertellen hoe je als brand vrienden maakt. Natuurlijk is er iets meer nodig om mensen te overtuigen en dat is activatie, onze passie en jouw succes. Een website voor jouw bedrijf is the key, in de elektronische wereld waarin wij ons tegenwoordig bevinden. CMS gaat verder dan content. CMS gaat over experience. Anytime Anywhere toegang tot een unieke klantbeleving. Dat is wat je mag verwachten. Wij helpen je de customer experience in te richten, het CMS platform doet de rest.

LEES MEER

Mobiel App Ontwikkeling

Informatie en functionaliteit overal en altijd

Door de toenemende populariteit van smartphone en tablet is ook de vraag naar applicaties voor dit platform toegenomen. Wij hebben al een aantal jaren geleden stevig geïnvesteerd in deze markt en kunnen met trots zeggen dat we inmiddels gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van native apps voor iOS, Android en Windows Phone. Inmiddels heeft uServ al een aantal bedrijfsspecifieke en algemene apps met groot succes ontwikkeld. 

LEES MEER

DocRunner

Compose, convert and send. So simple So DocRunner

Het door ons zelf ontwikkelde moderne outputmanagementsysteem DocRunner, helpt organisaties met het sneller, goedkoper en foutloos verwerken van een enorme stroom aan documenten. DocRunner is speciaal ontwikkeld voor organisaties die werken met veel en ingewikkeld samengestelde documenten zoals handleidingen, offertes, (verzekerings)polissen of uitgebreide rapportages. Organisaties die efficiënter willen werken en waar het maken van fouten zwaar weegt.

LEES MEER

Icon_Ideas Als speler op de markt

Werken volgens een robuuste strategie

De kracht van uServ? Luisteren, interpreteren en vooral: meedenken met jouw organisatie. Wij beginnen niet zomaar met ontwikkelen, maar houden eerst een intensieve brainstormsessie. Wij zorgen ervoor dat de echte problemen in kaart worden gebracht en werken zo aan de juiste oplossing. 

Onze strategie is om organisaties de beste software of apps aan te leveren tegen de beste prijs. Met onze unieke teams zorgen wij ervoor dat ieder de juiste input levert om zo software of apps te perfectioneren. Jouw organisatie staat bij ons centraal. Wij besteden graag persoonlijke aandacht aan al onze klanten, om zo het beste product aan te leveren. Dankzij onze efficiënte manier van werken, kunnen wij persoonlijke software voor een eerlijke prijs aanbieden. 

Zo maakt uServ het verschil.

Holy curiosity

Het is voor ons heel belangrijk dat wij net zoveel aandacht hebben voor de laatste 1% als voor de eerste 99%. Wij zullen altijd kritisch blijven kijken naar de producten die aan onze opdrachtgevers geleverd worden. Klanttevredenheid is erg belangrijk en wij doen er alles aan om dit te bereiken. 

Meester in scrum

Onze programmeurs werken via de scrum methode. Scrum is een flexibele manier om software te ontwerpen. Wij werken in multidisciplinaire teams, om in stappen de voor jullie persoonlijk ontwikkelde software aan te leveren. Samen met jou kijken we stap voor stap naar het product om zo de software te optimaliseren en te personaliseren. De mening van jou als onze opdrachtgever, is voor onze programmeurs namelijk erg belangrijk.

Contactinformatie

Icon_Contact

Oostermeentherand 2a

8332 JZ Steenwijk

Icon_Phone

0521 52 00 30

Top