Wereldbol
softwaresolutions-imgnljpg

Icon_Oplossingen Maatwerk softwareoplossingen

Wij leveren strategische ondersteuning op het gebied van IT gerelateerde vraagstukken, en zijn gespecialiseerd in software ontwikkeling, en document beheer. Een echt Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring en succes op zowel de landelijke als de internationale markt. Bekijk gerust de vier gebieden van expertise die wij u kunnen bieden:

Software Ontwikkeling

Applicaties maken het mogelijk

Met jarenlange ervaring in automatisering, is uServ gespecialiseerd in software development en het ontwikkelen van web gebaseerde toepassingen. Onze werknemers zijn jonge creatieve professionals, die naast een gespecialiseerde opleiding ook al een aantal jaren praktijkervaring hebben opgedaan. Wij plannen veel tijd in voor het brainstormen over innovatieve oplossingen. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

LEES MEER

Web Ontwikkeling

Uw online visitekaartje

Idee. Actie. Resultaat. Drie woorden die volgens ons precies vertellen hoe je als brand vrienden maakt. Natuurlijk is er iéts meer nodig om mensen te overtuigen en dat is activatie, onze passie, uw succes. Een website voor uw bedrijf is key, in de elektronische wereld waarin wij ons tegenwoordig bevinden. CMS gaat verder dan content. CMS gaat over experience. Anytime Anywhere toegang tot een unieke klantbeleving. Dat is wat u mag verwachten. Wij helpen u de customer experience in te richten, het CMS platform doet de rest.

LEES MEER

Mobiel App Ontwikkeling

Informatie en functionaliteit overal en altijd

Door de toenemende populariteit van de smartphone en tablet is ook de vraag naar applicaties voor dit platform toegenomen. Wij hebben al een aantal jaar geleden stevig geïnvesteerd in deze markt en kunnen met trots zeggen dat we al aardig gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van native apps voor iOS, Android en Windows Phone. Inmiddels heeft uServ al een aantal bedrijfsspecifieke en algemene apps met groot succes ontwikkeld. 

LEES MEER

DocRunner

Compose, convert and send. So simple So DocRunner

Het door ons zelf ontwikkelde moderne outputmanagementsysteem DocRunner, helpt organisaties met het sneller, goedkoper en foutloos verwerken van een enorme stroom aan documenten. DocRunner is speciaal ontwikkeld voor organisaties die werken met veel en ingewikkeld samengestelde documenten zoals handleidingen, offertes, (verzekerings)polissen of uitgebreide rapportages. Organisaties die efficiënter willen werken en waar het maken van fouten zwaar weegt.

LEES MEER

Icon_Ideas Als speler op de markt

Werken volgens een robuuste strategie

De kracht van uServ? Luisteren, interpreteren en vooral: meedenken met u. Wij beginnen niet zomaar met bouwen, maar houden eerst een intensieve brainstormsessie met u. Wij zorgen ervoor dat de echte problemen in kaart worden gebracht en werken zo aan betaalbare oplossingen. 

Onze strategie is om u de beste software of app aan te leveren tegen de beste prijs. Met ons unieke team zorgen wij ervoor dat ieder de juiste input levert om zo uw software of app te perfectioneren. Uw bedrijf staat bij ons centraal. Wij besteden graag persoonlijke aandacht aan al onze klanten, om zo het beste product aan te leveren. Dankzij onze efficiënte manier van werken, kunnen wij uw persoonlijke software voor een eerlijke prijs aanbieden. 

Zo maakt uServ het verschil.

Holy curiosity

Het is voor ons heel belangrijk dat wij net zoveel aandacht hebben voor de laatste 1% als voor de eerste 99%. Wij zullen altijd kritisch blijven kijken naar de producten die aan u geleverd worden. Klanttevredenheid is erg belangrijk en wij doen er alles aan om dit te bereiken. 

Meester in scrum

Onze programmeurs werken via de scrum methode. Scrum is een flexibele manier om software te ontwerpen. Wij werken in een multidisciplinair team, om in stappen uw persoonlijk ontwikkelde software aan te leveren. Samen met u kijken we stap voor stap naar het product om zo de software te optimaliseren en te personaliseren. Uw mening is voor onze programmeurs erg belangrijk.

Contactinformatie

Icon_Contact

Oostermeentherand 2a

8332 JZ Steenwijk

Icon_Phone

0521 52 00 30

Top