Wereldbol
onsteam-imgnljpg

Icon_Ons_Team Ontmoet ons team

Ron van Leeuwen

Chief Executive Officer

“Creativiteit, innovatie en goede ideeën kunnen omzetten in bruikbare producten, dat is wat voor mij erg belangrijk is als programmeur en ondernemer, en daarom ben ik negen jaar geleden begonnen met uServ. Als eigenaar ben ik verantwoordelijk, maar ik ben heel blij dat ik veel kan rekenen op het uServ team. Ömer, Ruud en Klaas leveren allen hun eigen input en creativiteit aan de producten, en voelen zich mede verantwoordelijk voor het bedrijf. Dit doet je als ondernemer goed. Allen zijn ze bij mij in dienst gekomen als gevolg van een succesvolle stage en ik vind het geweldig om te zien hoe ze zich samen met uServ mee ontwikkelen.”

Ömer Mert

Software Engineer

"Bij uServ gaat het niet alleen maar om software bouwen, maar ook meedenken en betrokken zijn bij het bedrijf, en daarom werk ik hier met veel plezier. Ik ben na mijn stage bij uServ, in dienst getreden als eerste programmeur. De afgelopen jaren heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen en heb ik een bijdrage mogen leveren aan het uitbreiden en groeien van uServ. Elke opdracht is weer een nieuwe uitdaging, en ik vind het geweldig om samen met de klant te brainstormen en software te bouwen die oplossingen bieden die tijdsbesparend zijn voor de klant, en waardoor zij efficiënter te werk kunnen gaan. Ik ga graag een stapje verder om zo  het verschil te maken voor de klant."

Ruud Haertlein

Software Engineer

"Tijdens mijn studie Sportkunde aan hogeschool Windesheim realiseerde ik mij dat de digitale wereld en sport steeds vaker samengaan. Dit maakte mij direct nieuwsgierig naar ICT en heeft er voor gezorgd dat ik naast de opleiding Sportkunde de opleiding Informatica ben gestart aan de NHL Hogeschool te Leeuwarden. In de toekomst wil ik de koppeling kunnen zijn tussen deze twee totaal verschillende werelden en om dat realiseren moet ik mijn technische kennis ontwikkelen. uServ heeft mij deze mogelijkheid geboden door mij aan te nemen als stagiair software engineering en later als software Engineer!"

Klaas Sùper

Specialist infrastructuur en office 365

TOC

Top