Wereldbol
onsteam-imgnljpg

Icon_Ons_Team Ontmoet ons team

Ron van Leeuwen

Chief Executive Officer

“Creativiteit, innovatie en goede ideeën kunnen omzetten in bruikbare producten, dat is wat voor mij erg belangrijk is als programmeur en ondernemer, en daarom ben ik negen jaar geleden begonnen met uServ. Als eigenaar ben ik verantwoordelijk, maar ik ben heel blij dat ik veel kan rekenen op het uServ team. Ömer, David en Thomas leveren allen hun eigen input en creativiteit aan de producten, en voelen zich mede verantwoordelijk voor het bedrijf. Dit doet je als ondernemer goed. Allen zijn ze bij mij in dienst gekomen als gevolg van een succesvolle stage en ik vind het geweldig om te zien hoe ze zich samen met uServ mee ontwikkelen.”

Thomas Wilting

Sales / Graphic Designer

"Hoe bereik je je droom? Gewoon door te dóen. Hard werken. Aanpakken. En ondertussen jezelf ontwikkelen. Learning by doing, zeggen de Engelsen. Ik ben mensgericht, representatief en maak graag contact met potentiële klanten. Ik kan mij goed inleven in de behoeften en wensen van klanten. Ik denk met hen mee over het soort product en de kwaliteit die zij in gedachten hebben. Ook onderzoek ik gaandeweg de mogelijkheden en positie van de producten op de markt. Ik bekijk de externe en interne omstandigheden waar we samen mee worden geconfronteerd."

Ömer Mert

Software Engineer

"Bij uServ gaat het niet alleen maar om software bouwen, maar ook meedenken en betrokken zijn bij het bedrijf, en daarom werk ik hier met veel plezier. Ik ben na mijn stage bij uServ, in dienst getreden als eerste programmeur. De afgelopen jaren heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen en heb ik een bijdrage mogen leveren aan het uitbreiden en groeien van uServ. Elke opdracht is weer een nieuwe uitdaging, en ik vind het geweldig om samen met de klant te brainstormen en software te bouwen die oplossingen bieden die tijdsbesparend zijn voor de klant, en waardoor zij efficiënter te werk kunnen gaan. Ik ga graag een stapje verder om zo  het verschil te maken voor de klant."

Joris van Hien

Software Engineer

"Vanaf jongs af aan had ik al veel passie en interesse voor de IT en automatisering, wat begon met simpele scripts is nu uitgegroeid tot het programmeren van maatwerk applicaties met een enthousiast team. Na het afronden van de HBO ICT opleiding aan de Hogeschool Windesheim ben ik begonnen met het programmeren van maatwerk applicaties om de bedrijfsprocessen te optimalieren en vereenvoudigen voor de eind gebruikers. Software biedt ontzettend veel kansen aan klanten. Mensen hebben verschillende vaardigheden en competenties, waarbij de software van uServ deze perfect aanvullen. Goed gestructureerde, uitgedachte en besproken code heeft een hoge prioriteit bij mij om de software voor klanten optimaal mogelijk aan te kunnen bieden. Bij uServ komt alles aan bod, van programmeren tot klantcontact, dit maakt het werken bij uServ zo leuk!"

David Sherman

Software Engineer

“Voordat ik met informatica begon, heb ik audio technologie gestudeerd. Wat ik zowel geweldig vind aan programmeren als muziek maken is het feit dat je iets creëert vanuit niets. Dit is ook precies waar ik mee bezig ben binnen uServ. Ik ben een precisie werker die graag tot het uiterste gaat om de software helemaal waterdicht te bouwen. Ik volg graag de wensen van de klant op en bouw graag software dat optimaal gebruikersgemak biedt aan de klant. Niks is beter dan het gevoel dat je iets nieuws hebt ontworpen, met een groep mensen, zoals mijn collega’s bij uServ, die er hetzelfde over denken”

Martijn van Leeuwen

Intern Marketing

“Nieuwe markten ontdekken of bestaande markten verder ontwikkelen, dat is mijn passie. Waar liggen de groeimogelijkheden voor ons en onze klanten, en hoe kunnen we deze exploiteren. Waar onze klanten groeien, groeit uServ mee. Hard werken en nieuwsgierig blijven is mijn drijfveer binnen uServ. Als stagiair krijg ik hier de ruimte om mijzelf te ontwikkelen, en mee te denken over de toekomst van het bedrijf. Er wordt hier naar je geluisterd en samenwerking staat voorop. Ik kan hier niet alleen mijzelf ontwikkelen als marketing expert, maar ik krijg ook de mogelijkheid om veel te leren over strategisch beleidsvoering en ontwikkeling."

Onno Kasanmoentalib

Intern Software Engineer

"Vanaf jongs af aan had ik al een interesse in computers; hoe computer programmatuur problemen kan oplossen in onze maatschappij vond ik altijd al een geweldig idee. Ik heb daarom gekozen om de opleiding applicatieontwikkelaar te volgen - om zoveel mogelijk oplossingen te ontwikkelen door middel van software en automatisering. Als stagiair bij uServ krijg ik de kans om dit te doen! De vrijheid om oplossingen te ontwikkelen door middel van het creëren van software voor andere bedrijven en hun bedrijfsprocessen."

Top