Wereldbol
getbigthumbnailjpg

Icon Home Wie zijn wij?

Voor maatwerk en standaardoplossingen

Dankzij jarenlange ervaring is uServ een toonaangevend automatiseringsbedrijf, gespecialiseerd in software ontwikkeling op maat, die bedrijfsprocessen en wensen optimaal ondersteunt. Tot op heden hebben wij verschillende software systemen ontwikkeld. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan systemen voor document beheer, verzekeringspolissen en vaccinatie systemen binnen ziekenhuizen.

Onze professionals werken in teams die bestaan uit software engineers, functioneel ontwerpers en grafisch ontwerpers. Deze hoogopgeleide professionals zorgen samen met onze opdrachtgevers voor het beste resultaat. uServ ontwikkelt voornamelijk web gebaseerde producten. Daarnaast ontwikkelen wij steeds meer apps die werken op telefoons en tablets met besturingssystemen zoals iOS, Android en Windows. Wij zijn altijd bereid om oplossingen te vinden voor het onmogelijke. Waar andere bedrijven opgeven, stappen onze professionals buiten de grenzen van mogelijkheden. Dit is wat klanten zelf over uServ zeggen.

Onze missie en visie

De hedendaagse technologie verandert in een hoog tempo. Om als IT bedrijf verder te groeien, is het dan ook belangrijk dat we vooruit blijven kijken. Zo kunnen we trends en innovaties beter interpreteren.

De missie van uServ is om organisaties aantoonbaar bij te staan in het streven naar succes. Cruciale bedrijfsprocessen worden daartoe ondersteund met samenhangende en heldere IT-oplossingen. Deze oplossingen houden rekening met snelle veranderingen in de samenleving, getuigen van kennis van branche specifieke processen en worden uitgevoerd met gevoel voor realiteit. Klanttevredenheid en een open werksfeer waarin professionele medewerkers willen opereren, waarborgen een slagvaardige en gezonde onderneming.

Wij geloven dat goed gevormd en persoonlijk ontwikkelde software essentieel is voor het runnen van een bedrijf. Wij focussen ons constant op innovatie en verbetering, om zo het beste product aan te leveren. Onze diverse teams van experts streven naar software waar onze klanten oprecht tevreden mee zijn. Daarom staan wij open voor feedback. Wij geloven dat feedback en de input van onze specialisten samen leiden tot het beter ontwikkelen van software op maat, zeker gezien de dynamische wereld van technologie waarin we ons bevinden.

Icon Nieuws Actueel

uServ heet MKIN Welkom in BrightPlan.nl

Soms verlangt het CBR een aanvullende keuring door een Neuroloog, Internist of Cardioloog. Problemen met de gezondheid k…

LEES MEER

BrightPlan.nl Jouw ondersteuning op het gebied van afspraken -en dossierbeheer.

uServ heeft haar jarenlange ervaring op het gebied van Dossier en afsprakenbeheer gebruikt voor het realiseren van een g…

LEES MEER

Video bellen toegevoegd aan het 123AVGProof platform

uServ biedt de gebruikers van het 123AVGProof platform de mogelijkheid om gebruik te maken van de videobel functionalite…

LEES MEER

Icon Partners Partners

partners
partners
Top