Wereldbol
home-imgjpg

Icon Home Wie zijn wij?

Voor software op maat

Dankzij jarenlange ervaring is uServ een toonaangevend automatiseringsbedrijf, gespecialiseerd in software ontwikkeling op maat, die uw bedrijfsprocessen en wensen optimaal ondersteunen. Tot op heden hebben wij verschillende software systemen ontwikkeld. Bijvoorbeeld systemen voor document beheer, verzekeringspolissen, en vaccinatie systemen binnen ziekenhuizen.

Onze professionals werken in kleine teams die bestaan uit software engineers, functioneel ontwerpers en grafisch ontwerpers. Deze hoogopgeleide professionals zorgen samen met u voor het beste resultaat. uServ ontwikkeld voornamelijk web gebaseerde producten. Daarnaast ontwikkelen wij steeds meer apps die werken op telefoons en tablets met besturingssystemen zoals iOS, Android en Windows. Wij zijn altijd bereid om oplossingen te vinden voor het onmogelijke. Waar andere bedrijven opgeven, stappen onze professionals buiten de grenzen van mogelijkheden. Dit is wat klanten zelf over uServ zeggen.

Onze missie en visie

De hedendaagse technologie veranderd in een hoog tempo. Om als IT bedrijf verder te groeien, is het dan ook belangrijk dat we voorruit blijven kijken. Zo kunnen we trends en innovaties beter interpreteren.

De missie van uServ is om u aantoonbaar bij te staan in uw streven naar succes. Cruciale bedrijfsprocessen worden daartoe ondersteund met samenhangende en heldere IT-oplossingen. Deze oplossingen houden rekening met snelle veranderingen in de samenleving, getuigen van kennis van branche specifieke processen en worden uitgevoerd met gevoel voor realiteit. Klanttevredenheid en een open werksfeer, waarin professionele medewerkers willen opereren, waarborgen een slagvaardige en gezonde onderneming.

Wij geloven dat goed gevormd en persoonlijk ontwikkelde software essentieel is voor het runnen van een bedrijf. Wij focussen ons constant op innovatie en verbetering, om u zo het beste product aan te leveren. Ons diverse team van experts streven allen naar software waar onze klanten oprecht tevreden mee zijn. Daarom staan wij open voor uw feedback. Wij geloven dat uw feedback en de input van onze specialisten samen leiden tot het beter ontwikkelen van zowel uw persoonlijke software als uServ, in de dynamische wereld van technologie waarin we ons bevinden.

Icon Nieuws Actueel

uServ sponsers the annual cycling event in Steenwijk

The 50th edition of the annual cycling event in Steenwijk will be held on the 1st of August. Many professional cyclists …

LEES MEER

Lions NL is now available in your app store!

We have just launched a brand new version of Lions NL! Lions NL provides the members with many cool new features.

Every…

LEES MEER

BCS chooses personal app created by uServ

To increase mutual communication with and between its members, the Business Club Steenwijkerland has decided to make the…

LEES MEER

Icon Partners Partners

partners
partners
partners
Top